Ce este C.R.E.D.?

1. NECESITATEA  IMPLEMENTĂRII  C.R.E.D. ÎN GRĂDINIŢE

            CENTRUL  DE RESURSE PENTRU EDUCAŢIE ŞI DEZVOLTARE  este un centru de resurse pentru copil, locul în care acesta va găsi o cale pentru dezvoltarea personală având acces la informaţie (mijloace multi-media, calculatoare, conectate la internet); este spaţiul în care informaţia trebuie prelucrată pentru a fi transformată în cunoaştere.

           C.R.E.D. este un centru de resurse pluridisciplinare ce pune la dispoziţia copiilor, cadrelor didactice şi a comunităţii, informaţii pe suporturi diferite (fond de carte, reviste, jocuri, jucării, calculatoare, casete audio şi video, echipament de multiplicare), desfăşoară activităţi pedagogice şi pune în practică proiecte de animaţie educaţionale şi culturale.

             C.R.E.D. are în centru activităţi pentru copiii cu vârste de la 0 până la 7 ani, şi toate categoriile de adulţi care participă la educarea protecţia  şi îngrijirea lor, părinţi, cadre didactice, reprezentanţi ai comunităţii.

                C.R.E.D. este un loc de resurse unde copilul caută informaţii din diferite domenii şi răspunsuri la întrebările pe care ni le punem, noi adulţii.

     

            C.R.E.D. devine astfel „inima comunităţii”. 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s