Despre noi

          „ Nu există artă mai frumoasă decât arta educaţiei. Pictorul şi sculptorul fac doar figuri fără viaţă, dar educatorul creează un chip viu: uitându-se la el se bucură şi oamenii, se bucură şi Dumnezeu.”

Sfântul  Ioan Gură de Aur

 

             Grãdiniţa cu Program Prelungit PRICHINDEL, Cugir, este a doua casă pentru orice copil care îi trece pragul, deoarece aici este locul în care el gãseşte acel mediu cald, protector şi stimulativ care îi oferã posibilitatea  de a investiga şi a gãsi rãspunsuri la propriile întrebãri. Aici copilul  se bucurã de un program educaţional complex şi variat, de îmbinarea tradiţionalului cu modernul prin intermediul celor mai bune metode de predare-învãţare, de pregãtirea pentru şcoalã şi viaţã printr-o educaţie de calitate, de o echipã didacticã profesionistã, cu cadre didactice de excepţie.

          Cei de 203 copii repartizaţi în 8 grupe gãsesc aici o lume pe mãsura lor înconjuraţi de un colectiv format din 17 educatoare: din care 14 educatoare gradul didactic I, 2 educatoare gradul didactic II, 1 educatoare definitivat, care cu tact şi rãbdare stimuleazã copiii sã se implice, sã îndrãznesacã, sã  reuşeascã cu forţele proprii.

             Alãturi de educatoare îşi aduc contribuţia la asigurarea unui climat propice dezvoltãrii copiilor şi personalul nedidactic format din:1 magaziner, 1 bucãtar, 1 ajutor bucãtar, 1 asistent ocrotire pediatrie, 5 îngrijitoare.

              Grãdiniţa cu P.P. PRICHINDEL, este grãdiniţã reprezentativã, centru metodic pentru zona Cugir, şi se bucurã de un renume bun, cãpãtat datoritã consecvenţei în activitatea didacticã, dar şi a bazei materiale foarte bunã de care dispune: 

  • 8  SÃLI  DE  CLASÃ/ DORMITOARE

         

  • 6 BÃI

       

  •  BUCÃTÃRIE

      

  •  SALà DE  SPORT

        

  • 5  SÃLI  DE  MESE

     

  • SALà METODICÃ

    

  • CENTRUL  de  RESURSE  pentru  EDUCAŢIE  şi  DEZVOLTARE  –  C.R.E.D.

      

  • CURTE

  

 În Grãdiniţa cu P.P. PRICHINDEL, Cugir, celor mici  li se acordă:

 EDUCAŢIE,  ATENŢIE,  SIGURANŢĂ,  ÎNCREDERE,  GRIJĂ  ŞI 

MULTĂ  DRAGOSTE !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s